Thursday, November 9, 2023

Notes for blog.

When I turned 18, my Mother stole my trust fund from my Paternal Grandfather. I attended school for 14 years. I was on year 3 of a "Senior Management'' program at the CNR and I was expelled because I HAD CHANGED courses. How did they even know? I was thrown out of University at 19. I had a meeting with the University President Colin B. McKay where he spoke only about my Newspaper and how I should help the administration rather than criticize them. It is likely I was written to, but maybe not, my Mother always stole and kept my mail. Mother triumphantly handed me a letter from UNB as I was literally About to leave Montreal to go to saying I was "NOT READMISSIBLE". It was a stamp. STAMPED OVER MY TRANSCRIPTS.  

At 21 I was denied my unable to work insurance and that happened again when I was injured in a motor vehicle accident for a second time. How many people be able to stand that. It is no wonder i went into virtual paralysis.


Today November 9, 2013 I lifted a 5 gallon can of gasoline into the trunk of the car. I became paralyzed; I could not get up for hours.


Is that hypo tension, low blood pressure, or does the pressure in the spinal column shut me down. 


is that "Where the architecture of the back will not support the back the back will not support itself", Strain and Counterstrain. 





I WAS INJURED AS A PASSENGER IN A MOTOR VEHICLE ACCIDENT IN MAY 1970.


I HAD BEEN INJURED PREVIOUSLY BUT I RECOVERED ENOUGH TO BE WORKING THREE WEEKS ON, ONE WEEK OFF, AS A CANADIAN NATIONAL RAILROAD YARD FOREMAN IN VANCOUVER BC. 


I RECEIVED VERY LITTLE ASSISTANCE. I WAS ON MY OWN WITHOUT MY "OUT OF WORK" INSURANCE. THAT WAS THE CNR CLERK HELPING OUT THE INSURANCE COMPANY. THE CLERK WAS SURE I WAS FAKING AND THAT STARVATION WOULD DRIVE ME BACK TO WORK. HOWEVER, I WAS PARALYZED UNTIL 1974 AND I WAS SETTLED WITH THROUGH FRAUD IN 1975, FOR THE PALTRY SUM OF $10,000.


YOU CAN READ ABOUT EVERYTHING WHICH HAPPENED IN MY COLLECTION OF blogs@blogspot WHICH I EMAILED TO YOU AND TO JOHN HORGAN PREVIOUSLY.


WHAT I AM WRITING ABOUT IS THE LACK OF ASSISTANCE I HAVE BEEN AFFORDED, I HAD BEEN A CANADIAN NATIONAL RAILROAD EMPLOYEE (srb 673990-3) FOR 7 YEARS BY 1970. I RECEIVED NO GOVERNMENT ASSISTANCE AND I HAVE STRUGGLED WITH PERIODS OF SEVERE PARALYSIS WITH PERIODS OF VARYING PARTIAL RECOVERY FROM TIME TO TIME ALWAYS ON MY OWN. THERE IS NO ONE TO ASSIST ME, I DO HIRE PAINTERS AND YARD WORKERS, BUT I MOSTLY STRUGGLE AND HURT MYSELF WITHOUT ANY HELP DOING WHAT ESSENTIAL WORK THAT I MANAGE TO DO.


HOWEVER IT SEEMS THERE ARE ALWAYS 4 TO 6 OR MORE POLICE AND BY-LAW AVAILABLE TO HARASS AND INTIMIDATE ME AND TERRORIZE ME AND I COLLAPSE.


I CAREFULLY OBEY ALL LAWS AND REGULATIONS SO AS NOT TO BE SUBJECTED TO TERRORIZATION AND COLLAPSE BUT THIS IS DEFEATED BY THE FALSE COMPLAINANTS WHO CAN USE FAKE 911 CALLS TO SEND POLICE TO MY HOUSE. THEY ALWAYS COME UNANNOUNCED AND IN FORCE AND WITHOUT A WARRANT. I CANNOT FIND A LAW OR REGULATION WHICH PERMITS THIS TO HAPPEN. 


WHY HAS THERE NEVER BEEN ANYONE TO ASSIST ME, I AM A DISABLED PERSON.


WHY ARE THERE ALWAYS MANY MEN AVAILABLE TO DRIVE OUT HERE TO OTTER POINT FROM SOOKE OR LANGFORD OR EVEN FROM VICTORIA TO TERRORIZE ME WHEN THERE HAS NEVER BEEN A CONVICTION RESULTING FROM THIS EGREGIOUS OVERREACHING AND THERE IS NEVER ANYONE HERE BUT MYSELF. ( I HAD A TENANT BEFORE 2000.) MY EMPLOYEES NEVER PHONED POLICE FOR PROTECTION AND NEITHER DID I. 


I WILL HAVE TO LAY FLAT NOW I CANNOT WRITE ANY MORE BUT YOU MUST UNDERSTAND WHAT I AM WRITING AND THERE IS EVERYTHING IN DETAIL IN THE blogs AND IN THE email sent to my MLA. 



No comments:

Post a Comment